Νέα Φλογητά Χαλκιδικής

Τα Νέα Φλογητά είναι ένας πανέμορφος οικισμός που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές, αφού τα έχει όλα!

 

Τοποθεσία

Χαλκιδική. Αγαπημένος και αναντικατάστατος προορισμός για τους χιλιάδες επισκέπτες της, που συρρέουν από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τις διάσημες παραλίες της! Ο ιδανικός συνδυασμός για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν στις διακοπές τους την ηρεμία της εξοχής, χάρη στην εξαιρετικά πλούσια βλάστηση που τη χαρακτηρίζει αλλά και τη μαγεία της εξωτικής θάλασσας, χάρη στις μοναδικές, αμμουδερές και βραβευμένες παραλίες της!


Περισσότερες Φωτογραφίες


 

Τα Νέα Φλογητά είναι ένας πανέμορφος οικισμός που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές, αφού τα έχει όλα! Ιδιαίτερα αναπτυγμένος για να μη σας λείψει τίποτα αλλά και εξαιρετικά γραφικός, αφού είναι κτισμένος αμφιθεατρικά στην πλαγιά, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη αξέχαστες εικόνες λιτής ομορφιάς! Μόλις 52 χιλιόμετρα από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη και 6 μόνο χιλιόμετρα από το ορόσημο της Χαλκιδικής, τα Νέα Μουδανιά, στην περιφέρεια του οποίου ανήκουν τα Νέα Φλογητά, αποτελούν κορυφαία επιλογή διαμονής κάθε εποχή του χρόνου, αφού είναι εξαιρετικά εύκολος και γρήγορα προσβάσιμος προορισμός, αφού συνδυάζουν μοναδικά χαλάρωση αλλά και διασκέδαση!

Η παραλία των Νέων Φλογητών

Η παραλία των Νέων Φλογητών εκτείνεται από τη μία άκρη του οικισμού ως την άλλη και προσελκύει σαν μαγνήτης επισκέπτες κάθε ηλικίας, χάρη στην υπέροχη αμμουδιά και τα ρηχά, πεντακάθαρα, γαλάζια νερά της! Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία και με ναυαγοσωστική κάλυψη για κολύμβηση με απόλυτη ασφάλεια, η παραλία των Νέων Φλογητών είναι ιδανική για παιδιά χάρη στην υψηλή θερμοκρασία των νερών αλλά και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, αφού είναι αγαπημένος προορισμός surfers και όχι μόνο! Τα Νέα Φλογητά είναι ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα και σας τα προσφέρει όλα! Καταστήματα για καλοκαιρινές αγορές, super & mini markets για να προμηθεύεστε όλες τις πρώτες ύλες, ζαχαροπλαστεία και όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από έναν απόλυτα οργανωμένο οικισμό! Πανέμορφα εστιατόρια αλλά και fast - food που προσφέρουν ποιοτικό φαγητό για κάθε budget και cafe για χαλαρή συζήτηση κατά τη διάρκεια της μέρας που τη νύχτα μεταμορφώνονται σε δυναμικά bars, χαρίζοντας στιγμές απόλυτης διασκέδασης σε όλους, συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό ενός διάσημου οικισμού που τα έχει όλα! Για τους λάτρεις των εναλλαγών αλλά και για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν οικογενειακές στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης!